Arriba un nou festival de música pensat per al públic universitari durant els mesos d’hivern. Sis nits de festa i concerts arreu del país que acabaran el dia 22 de febrer a Vic a ritme de rap. Us hi esperem! 

SONS OF AGUIRRE & SCILA 

El rap crític i polític de Sons of Aguirre i el metal melòdic de Scila s’uneixen en una aventura que va començar la primavera passada amb el single “La cigarra y la hormiga”. Ben aviat a aquest primer tema s’hi va afegir tot un disc i una gira conjunta que els ha dut a festivals de referència arreu de l’Estat com el Viñarock, el Pintor Rock o Shikillo Festival, entre molts altres. A Vic hi oferiran l’únic concert a Catalunya d’aquest hivern.  

SENYOR OCA 

El rap de la terra ha trobat amb Senyor Oca el seu millor exponent. Els barcelonins acaben de publicar Cant de pagès, un disc amb què han fet un salt endavant després de guanyar el concurs Sona 9 l’any 2017. Ara se’ns presenten com una de les revelacions de la temporada a casa nostra i després de passar per algunes de les cites musicals més destacades dels últims mesos com el Mercat de Música Viva, l’Acústica de Figueres, l’Acampada Jove o Fires de Girona, a més d’omplir la sala 2 de Razzmatazz.

  • Data22-02-2019
  • Horari22:00 - 06:00
  • GènereFestival Rap
  • Preu10.00€ Ant - 13.00€ Taquilla