Els Amics de les Arts

Data: dissabte 4 maig
Obertura:
21:30h | Tancament: 6:00h
Menors de 16: poden accedir acompanyats de pare/mare/tutor legal o un responsable major d’edat i presentant autorització signada. Un cop acabat el concert els menors de 18 anys han d’abandonar la sala.

👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats de pare/mare/tutor legal aquí 👈
👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats d’un responsable major d’edat aquí 👈

Ticket Type Price Cart
Promoció especial – 100 entrades 20,00 IVA inclos (despeses de gestió no incloses)

Esgotades

Fase 1 – Entrada General 25,00 IVA inclos (despeses de gestió no incloses)

Comprar

DESCRIPCIÓ

Els Amics de les Arts és un dels grups més estimats per La Cabra. Ho són pel fet de ser els primers que van trepitjar el nostre escenari quan es va inaugurar la sala; i també pel fet d’haver protagonitzat un concert mític el febrer del 2022, quan ens van començar a deixar tornar a fer concerts a peu dret després de la pandèmia

Ara, tornem a convidar-los a Vic perquè ens facin viure de nou una nit única, on repassaran les seves grans cançons; himnes generacionals per molts i grans descobertes per altres, ja que Els Amics de les Arts són el grup més capaç d’unir generacions de Catalunya. Impecables per la seva trajectòria, polifacètics i carismàtics, Els Amics de les Arts tenen la gran capacitat de connectar amb el seu públic des d’el més grans dels escenaris o des del caliu que es crea a La Cabra. Un concert únic que si no l’heu viscut no us podeu perdre, i si ja heu vingut sabeu els motius pels quals voleu repetir.

ARTISTES

  • ELS AMICS DE LES ARTS
  • SESSIÓ LA CABRA

 

INFROMACIÓ ADICIONAL

Horari: 21:30h – 06h
Concert: 22:30h
Edat:
 +16 anys
Menors de 16: poden accedir acompanyats de pare/mare/tutor legal o un responsable major d’edat i presentant autorització signada. Els menors hauran d’abandonar la sala un cop acabat el concert. La sessió és exclusivament per a majors de 18 anys.

👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats de pare/mare/tutor legal aquí 👈
👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats d’un responsable major d’edat aquí 👈

No es poden realitzar canvis ni devolucions d’entrades ja adquirides. Una equivocació en la compra o la no assistència a l’esdeveniment, entre altres, no justificaran la devolució de l’import ni la modificació de les entrades ja adquirides. Únicament es reemborsarà l’import de les entrades en cas de cancel·lació de l’esdeveniment per part de l’organització. Les cancel·lacions no inclouen casos de força major.
Esdeveniment organitzat segons les mesures sanitàries estrictament obligatòries de l’actualitat. 

PREGUNTES FREQÜENTS

Si bé hi ha esdeveniments en els quals tenim entrades disponibles a taquilla, sempre és recomanable que la compris anticipada a la web, ja que d’aquesta manera t’assegures que no s’esgotin. Vigila, ja que hi ha esdeveniments que no tindran entrada disponible a taquilla si es ven tot per anticipat. 

Al comprar una entrada a la nostra web automàticament s’envia un correu amb el resum de la comanda. Just sota la taula on surt el tipus d’entrada que heu comprat, quantitat i preu, també hi trobareu una taula amb les diferents entrades i un botó “DOWNLOAD” al costat de cada una des d’on podeu descarregar l’entrada. 

En cas de no haver rebut el correu reviseu la carpeta SPAM.

Si esteu segures de que no heu rebut el correu, podeu contactar-nos a tickets@midnight.es i solucionarem el problema amb la major brevetat possible.

EN CAP CAS s’ha de comprar una nova entrada, ja que llavors no podrem realitzar la devolució de l’anterior si realment s’ha cobrat. Abans de fer cap operació preguem que comproveu si l’import s’ha cobrat al vostre compte i contacteu amb nosaltres. 

Dirigeix-te a la taquilla principal i ensenya la teva entrada a la persona encarregada del control d’accés. Allà mateix et validaran l’entrada (assegura’t que el codi QR es pot llegir bé) i de seguida podràs entrar a la sala i gaudir de la festa!

Si bé és obligatori portar la teva entrada per presentar-la al control d’accés, no és obligatori portar-la impresa en paper. Pots presentar-la en format digital des del teu mòbil, de fet ho recomanem per estalviar paper. Només t’has de preocupar que el codi QR que hi apareix sigui perfectament visible.

Lamentablement no acceptem devolucions per causes alienes a l’organització. En cas que no pugueu assistir i vulgueu passar la vostra entrada a algú del vostre entorn podeu fer-ho sense problema encara que hi aparegui el vostre nom.
La impossibilitat d’entrar a la sala per no presentar la documentació imprescindible, tant DNI personal com certificat COVID o altres documents necessaris, no és en cap cas motiu per procedir a una devolució.