fbpx

PRIVACITAT

 

Dades personals

MIDNIGHT BARCELONA, S.L. garanteix a tots els usuaris la màxima confidencialitat i privacitat de les dades personals que subministrin per a registrar-se en aquesta web d’acord amb les exigències legals.

En facilitar-nos les seves dades personals a través del formulari electrònic, l’usuari consent el tractament d’aquestes dades per MIDNIGHT BARCELONA, S.L. en els termes de la present política de confidencialitat.

Aquesta política pot canviar pel que recomanem la seva consulta periòdica.

Les dades personals enviades pels usuaris estan protegits i la seva manipulació està restringida de acord a la legislació espanyola reflectida en la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

En el moment en què un usuari facilita les seves dades personals, aquests són incorporats a la nostra base de dades, utilitzant-se únicament per a l’enviament de informació comercial sobre els nostres productes i serveis. Aquestes dades estan emmagatzemades en un servidor propietat i administrat per MIDNIGHT BARCELONA, S.L.MIDNIGHT BARCELONA, S.L. assegura la confidencialitat de les dades aportades pels nostres usuaris i garanteix que en cap cas seran cedits ni venuts a terceres empreses alienes a la nostra empresa ni utilitzats per a un altre fi que el descrit anteriorment i en cap cas aquestes dades seran venudes a tercers.

Drets d’usuari.

D’acord amb el que s’estableix amb la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari de www.lacabra.cat podrà, en tot moment, exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i si escau revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades en els termes previstos en la referida llei i altres normes que es desenvolupin.

Per a això, l’usuari només haurà de comunicar-lo escrivint a l’adreça de correu electrònic tickets@midnight.es o bé iniciant sessió amb el seu compte d’usuari i desmarcant la casella «Inscriu-te al nostre newsletter».

La inscripció com a usuari registrat, implica el coneixement i acceptació explicita de tots els drets i obligacions exposats en aquesta pàgina.