Juantxo Skalari i la Rude Band presentació de Super Roots Market

Ticket Type Price Cart

DESCRIPCIÓ

Juantxo Skalari i la Rude Band únic concert de la Gira de Presentació de Super Roots Market a Catalunya.

El “Super Roots Market” és un nou treball en vinil que amplia el contingut respecte a l’àlbum “Roots Market” (Nov 2020) afegint 6 cançons inèdites: una nova cançó, una altra més en cooperació al costat de Fede (de la banda Dinamo) i Memi Sillah, dues remescles dub i finalment dues rareses skalaris.

Totes han estat registrades a la cara A d’aquest LP de 12” a les quals se sumen les 7, per la cara B, que ja van ser editades al recent “Roots Market”, per formar així els 13 talls d’aquest “Super Roots” Market”.

Després del concert la festa seguirà amb dos col·lectius Sound System seguint l’essència roots: Fire Warriors & Hilight Sound.

ARTISTES

  • JUANTXO SKALARI & RUDE BAND
  • FIRE WARRIORS
  • HILIGHT SOUND

INFORMACIÓ ADICIONAL

Horari: 22:30 h – 06:00 h
Concert: 23:00h
Edat:
 +16 anys
Menors de 16: poden accedir acompanyats de pare/mare/tutor legal o un responsable major d’edat i presentant autorització signada.

👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats de pare/mare/tutor legal aquí 👈
👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats d’un responsable major d’edat aquí 👈

No es poden realitzar canvis ni devolucions d’entrades ja adquirides. Una equivocació en la compra o la no assistència a l’esdeveniment, entre altres, no justificaran la devolució de l’import ni la modificació de les entrades ja adquirides. Únicament es reemborsarà l’import de les entrades en cas de cancel·lació de l’esdeveniment per part de l’organització. Les cancel·lacions no inclouen casos de força major.
Esdeveniment organitzat segons les mesures sanitàries estrictament obligatòries de l’actualitat. 

PREGUNTES FREQÜENTS

Si bé hi ha esdeveniments en els quals tenim entrades disponibles a taquilla, sempre és recomanable que la compris anticipada a la web, ja que d’aquesta manera t’assegures que no s’esgotin. Vigila, ja que hi ha esdeveniments que no tindran entrada disponible a taquilla si es ven tot per anticipat. 

Al comprar una entrada a la nostra web automàticament s’envia un correu amb el resum de la comanda. Just sota la taula on surt el tipus d’entrada que heu comprat, quantitat i preu, també hi trobareu una taula amb les diferents entrades i un botó “DOWNLOAD” al costat de cada una des d’on podeu descarregar l’entrada. 

En cas de no haver rebut el correu reviseu la carpeta SPAM.

Si esteu segures de que no heu rebut el correu, podeu contactar-nos a tickets@midnight.es i solucionarem el problema amb la major brevetat possible.

EN CAP CAS s’ha de comprar una nova entrada, ja que llavors no podrem realitzar la devolució de l’anterior si realment s’ha cobrat. Abans de fer cap operació preguem que comproveu si l’import s’ha cobrat al vostre compte i contacteu amb nosaltres. 

Dirigeix-te a la taquilla principal i ensenya la teva entrada a la persona encarregada del control d’accés. Allà mateix et validaran l’entrada (assegura’t que el codi QR es pot llegir bé) i de seguida podràs entrar a la sala i gaudir de la festa!

Si bé és obligatori portar la teva entrada per presentar-la al control d’accés, no és obligatori portar-la impresa en paper. Pots presentar-la en format digital des del teu mòbil, de fet ho recomanem per estalviar paper. Només t’has de preocupar que el codi QR que hi apareix sigui perfectament visible.

Lamentablement no acceptem devolucions per causes alienes a l’organització. En cas que no pugueu assistir i vulgueu passar la vostra entrada a algú del vostre entorn podeu fer-ho sense problema encara que hi aparegui el vostre nom.
La impossibilitat d’entrar a la sala per no presentar la documentació imprescindible, tant DNI personal com certificat COVID o altres documents necessaris, no és en cap cas motiu per procedir a una devolució.