fbpx

Ebri Knight

20 novembre 2021 21:00 – 7 novembre 2021 06:00
La Cabra Vic
Ticket Type Price Cart

Descripció

El grup del maresme segueix la seva gira i aterra a la Cabra de Vic, on presentaran el seu nou disc “Carrer”, amb el folk i el punk que els caracteritza, però amb la incorporació de noves sonoritats que li donen un aire fresc a aquest nou disc. Com sempre, amb el caràcter reivindicatiu i de festa que impulsa els directe d’Ebri Knight, ens oferiran un concert ple d’energia amb els nous temes de “Carrer” i les millors cançons de sempre.
I per començar la festa, tindrem el directe de Greska, amb les millors versions dels artistes top del reggae, ska i rocksteady jamaicà, i també els seus temes propis del mateix estils, que ens faran ballar i cantar sense parar.
I després dels concerts tenim sessió la Cabra, com cada dissabte, amb Dj Ra, que ens punxarà els millors hits de la música alternativa i comercial. A la Cabra tenim festa assegurada fins a les 6h del matí!

🎧 Artistes 🎧

  • Greska
  • Ebri Knight
  • Sessió La Cabra amb DJ Ra

Informació adicional

Horari: 21:00 – 06:00 h
Primer concert: 22:00h
Edat: +16 anys
Menors 16: poden accedir acompanyats de pare/mare/tutor legal o un responsable major d’edat i presentant autorització signada.

👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats de pare/mare/tutor legal aquí 👈
👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats d’un responsable major d’edat aquí 👈

No es poden realitzar canvis ni devolucions d’entrades ja adquirides. Una equivocació en la compra o la no assistència a l’esdeveniment, entre altres, no justificaran la devolució de l’import ni la modificació de les entrades ja adquirides. Únicament es reemborsarà l’import de les entrades en cas de cancel·lació de l’esdeveniment per part de l’organització. Les cancel·lacions no inclouen casos de força major.
Esdeveniment organitzat segons les mesures sanitàries estrictament obligatòries de l’actualitat. Aforament reduït. Punts de gel hidro-alcohòlic en zones comuns i ús de mascareta obligatori.

Preguntes freqüents
sobre esdeveniments i entrades

Si bé hi ha esdeveniments en els quals tenim entrades disponibles a taquilla, sempre és recomanable que la compris anticipada a la web, ja que d’aquesta manera t’assegures que no s’esgotin. Vigila, ja que hi ha esdeveniments que no tindran entrada disponible a taquilla si es ven tot per anticipat. 

Al comprar una entrada a la nostra web automàticament s’envia un correu amb el resum de la comanda. Just sota la taula on surt el tipus d’entrada que heu comprat, quantitat i preu, també hi trobareu una taula amb les diferents entrades i un botó “DOWNLOAD” al costat de cada una des d’on podeu descarregar l’entrada. 

En cas de no haver rebut el correu reviseu la carpeta SPAM.

Si esteu segures de que no heu rebut el correu, podeu contactar-nos a tickets@midnight.es i solucionarem el problema amb la major brevetat possible.

EN CAP CAS s’ha de comprar una nova entrada, ja que llavors no podrem realitzar la devolució de l’anterior si realment s’ha cobrat. Abans de fer cap operació preguem que comproveu si l’import s’ha cobrat al vostre compte i contacteu amb nosaltres. 

Dirigeix-te a la taquilla principal i ensenya la teva entrada a la persona encarregada del control d’accés. Allà mateix et validaran l’entrada (assegura’t que el codi QR es pot llegir bé) i de seguida podràs entrar a la sala i gaudir de la festa!

Si bé és obligatori portar la teva entrada per presentar-la al control d’accés, no és obligatori portar-la impresa en paper. Pots presentar-la en format digital des del teu mòbil, de fet ho recomanem per estalviar paper. Només t’has de preocupar que el codi QR que hi apareix sigui perfectament visible.

Lamentablement no acceptem devolucions per causes alienes a l’organització. En cas que no pugueu assistir i vulgueu passar la vostra entrada a algú del vostre entorn podeu fer-ho sense problema encara que hi aparegui el vostre nom.
La impossibilitat d’entrar a la sala per no presentar la documentació imprescindible, tant DNI personal com certificat COVID o altres documents necessaris, no és en cap cas motiu per procedir a una devolució.