El proper 24 de Novembre, Cooperació Osona-Sàhara (COOOS), ONG d’ajuda al poble saharauí, organitza un concert solidari per recaptar fons pels projectes d’ajuda humanitària que l’entitat porta a terme als camps de refugiats saharauís a Tindouf (Argèlia).

A part de recaptar fons, també es pretén fer difusió del conflicte sahrauí fomentant i impulsant l’apropament del poble sahrauí amb el nostre país, així com també donar suport polític al procés d’autodeterminació d’aquest poble, un poble que porta 42 anys a l’exili per l’ocupació marroquina de la seva terra.

El concert tindrà lloc a la sala de concerts La Cabra de Vic a les 22:30h. L’import recaptat de les entrades es destinarà íntegrament als projectes de COOOS.

El concert comptarà amb la col·laboració dels músics de la comarca d’Osona Arnau Tordera d’Obeses, Bonobos, Supervivents, Bandboo i Jo Jet i Maria Ribot.

El preu de l’entrada és de 8€ anticipada i 12€ a taquilla. Les entrades anticipades es podran adquirir a la Martulina Divina de Vic, al Frankfurt Munich de Torelló i online a www.lacabra.cat. Us hi esperem!

  • Data24-11-2017
  • Obertura de portes:22:30h
  • GènerePop-Folk-Rock-Cançó d'autor
  • Preu8.00€ Anticipada - 12.00€ Taquilla