fbpx

Els amics de les arts

12 febrer 2022 21:00 – 13 febrer 2022 06:00
La Cabra Vic
els_amics_de_les_arts_la_cabra_vic_concert
Ticket Type Price Cart
Entrada anticipada 20,00 IVA inclos (despeses de gestió no incloses)

Comprar

Descripció

ELS AMICS DE LES ARTS presenten “EL SENYAL QUE ESPERAVES”
Els barcelonins tornen a trepitjar l’escenari de La Cabra. La banda, que celebra el desè aniversari, ens presentarà el seu nou espectacle “El Senyal Que Esperaves”.
El concert a Vic serà un dels que tancaran la gira, abans que el grup faci una parada per preparar el seu nou àlbum.

Per nosaltres és un concert molt especial, ja que Els Amics de les Arts van ser la primera banda que va trepitjar l’escenari de La Cabra ara fa quatre anys, a més, serà un dels primers concerts del grup on es podrà ballar i saltar sense cadires en anys.

🎧 Artistes 🎧

  • Els amics de les arts
  • Sessió La Cabra

Informació adicional

Horari: 21:00 – 06:00 h
Primer concert: 22:00h
Edat: +16 anys
Menors 16: poden accedir acompanyats de pare/mare/tutor legal o un responsable major d’edat i presentant autorització signada.

👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats de pare/mare/tutor legal aquí 👈
👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats d’un responsable major d’edat aquí 👈

No es poden realitzar canvis ni devolucions d’entrades ja adquirides. Una equivocació en la compra o la no assistència a l’esdeveniment, entre altres, no justificaran la devolució de l’import ni la modificació de les entrades ja adquirides. Únicament es reemborsarà l’import de les entrades en cas de cancel·lació de l’esdeveniment per part de l’organització. Les cancel·lacions no inclouen casos de força major.
Esdeveniment organitzat segons les mesures sanitàries estrictament obligatòries de l’actualitat. Aforament reduït. Punts de gel hidro-alcohòlic en zones comuns i ús de mascareta obligatori.

Covid-19
normativa actual

Només es podrà entrar mostrant el 𝐂𝐞𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥 que s’obté des de l’app de “La Meva Salut”. Amb el QR del Certificat sabrem si els assistents estan vacunats o si tenen una PCR o un TAR (Test Antígens Ràpid) negatiu en vigor. 𝐍𝐨 𝐬𝐞𝐫𝐚̀ 𝐯𝐚̀𝐥𝐢𝐝 𝐜𝐚𝐩 𝐝𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐢𝐦𝐩𝐫𝐞̀𝐬 ni cap PCR/TAR que no sigui d’un 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐡𝐨𝐦𝐨𝐥𝐨𝐠𝐚𝐭 per la Gencat.
Tothom haurà de presentar el 𝐃𝐍𝐈 𝐨𝐫𝐢𝐠𝐢𝐧𝐚𝐥 (no valdran fotocòpies o fotos del mòbil) per validar que el certificat digital COVID coincideix amb el del DNI.
Aquí pots consultar el llistat de centres acreditats per obtenir el certificat de prova diagnòstica COVID-19 negativa

 

Mentre durin les restriccions actuals, està prohibit fumar en tot el recinte.

 

𝐌𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐞𝐭𝐚 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐠𝐚𝐭𝐨̀𝐫𝐢𝐚 en tot moment si no és en el 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢́𝐬 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐩𝐞𝐫 𝐛𝐞𝐮𝐫𝐞. Festa sí, responsabilitat, també.⁣⁣

Mentre durin les restriccions actuals, no es pot consumir a la pista de ball i només està permès consumir a la barra.

Preguntes freqüents
sobre esdeveniments i entrades

Si bé hi ha esdeveniments en els quals tenim entrades disponibles a taquilla, sempre és recomanable que la compris anticipada a la web, ja que d’aquesta manera t’assegures que no s’esgotin. Vigila, ja que hi ha esdeveniments que no tindran entrada disponible a taquilla si es ven tot per anticipat. 

Al comprar una entrada a la nostra web automàticament s’envia un correu amb el resum de la comanda. Just sota la taula on surt el tipus d’entrada que heu comprat, quantitat i preu, també hi trobareu una taula amb les diferents entrades i un botó “DOWNLOAD” al costat de cada una des d’on podeu descarregar l’entrada. 

En cas de no haver rebut el correu reviseu la carpeta SPAM.

Si esteu segures de que no heu rebut el correu, podeu contactar-nos a tickets@midnight.es i solucionarem el problema amb la major brevetat possible.

EN CAP CAS s’ha de comprar una nova entrada, ja que llavors no podrem realitzar la devolució de l’anterior si realment s’ha cobrat. Abans de fer cap operació preguem que comproveu si l’import s’ha cobrat al vostre compte i contacteu amb nosaltres. 

Dirigeix-te a la taquilla principal i ensenya la teva entrada a la persona encarregada del control d’accés. Allà mateix et validaran l’entrada (assegura’t que el codi QR es pot llegir bé) i de seguida podràs entrar a la sala i gaudir de la festa!

Si bé és obligatori portar la teva entrada per presentar-la al control d’accés, no és obligatori portar-la impresa en paper. Pots presentar-la en format digital des del teu mòbil, de fet ho recomanem per estalviar paper. Només t’has de preocupar que el codi QR que hi apareix sigui perfectament visible.

Lamentablement no acceptem devolucions per causes alienes a l’organització. En cas que no pugueu assistir i vulgueu passar la vostra entrada a algú del vostre entorn podeu fer-ho sense problema encara que hi aparegui el vostre nom.
La impossibilitat d’entrar a la sala per no presentar la documentació imprescindible, tant DNI personal com certificat COVID o altres documents necessaris, no és en cap cas motiu per procedir a una devolució.