fbpx

Concert Queen Forever Tribut

10 febrer 2023 22:00 – 11 febrer 2023 06:00
Ticket Type Price Cart
Entrada Concert Queen Forever Tribut 24,00 IVA inclos (despeses de gestió no incloses)

Comprar

DESCRIPCIÓ

Després de les seves exitoses gires d’anys anteriors al voltant de la geografia nacional, omplint recintes com per exemple el Hard Rock Hotel d’Eivissa davant de més de 6.000 persones. O el seu pas pel Talent Show “GOT TALENT”, arribant a ser semifinalistes i ser l’únic grup tribut que ha conquerit Risto Mejide.
La banda inicia aquest 2022 la seva nova gira “Back to the light Tour” que els portarà a visitar les principals ciutats europees.

De la mà de Tolo Sanders (Freddie Mercury) i Adrián Pujadas (Brian May) neix el projecte Queen Forever Tribute al qual també s’incorporen Juanjo Amengual (John Deacon), Haritz Caperochipi (Roger Taylor) i Sebastián Raimundo (Spike Edney) per interpretar l?obra musical i discogràfica de QUEEN, un clàssic del segle XX.

Amb una caracterització precisa i una posada en escena dissenyada minuciosament, la banda s’està convertint ràpidament en el tribut més fidel; “el millor Queen després de Queen”.

ARTISTES

  • QUEEN FOREVER

INFORMACIÓ ADICIONAL

Horari: 22:00 h – 06:00 h
Concert: 22:30h
Edat:
 +16 anys
Menors de 16: poden accedir acompanyats de pare/mare/tutor legal o un responsable major d’edat i presentant autorització signada.

👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats de pare/mare/tutor legal aquí 👈
👉 Podeu descarregar l’autorització oficial per a menors acompanyats d’un responsable major d’edat aquí 👈

No es poden realitzar canvis ni devolucions d’entrades ja adquirides. Una equivocació en la compra o la no assistència a l’esdeveniment, entre altres, no justificaran la devolució de l’import ni la modificació de les entrades ja adquirides. Únicament es reemborsarà l’import de les entrades en cas de cancel·lació de l’esdeveniment per part de l’organització. Les cancel·lacions no inclouen casos de força major.
Esdeveniment organitzat segons les mesures sanitàries estrictament obligatòries de l’actualitat. 

Preguntes freqüents
sobre esdeveniments i entrades

Si bé hi ha esdeveniments en els quals tenim entrades disponibles a taquilla, sempre és recomanable que la compris anticipada a la web, ja que d’aquesta manera t’assegures que no s’esgotin. Vigila, ja que hi ha esdeveniments que no tindran entrada disponible a taquilla si es ven tot per anticipat. 

Al comprar una entrada a la nostra web automàticament s’envia un correu amb el resum de la comanda. Just sota la taula on surt el tipus d’entrada que heu comprat, quantitat i preu, també hi trobareu una taula amb les diferents entrades i un botó “DOWNLOAD” al costat de cada una des d’on podeu descarregar l’entrada. 

En cas de no haver rebut el correu reviseu la carpeta SPAM.

Si esteu segures de que no heu rebut el correu, podeu contactar-nos a tickets@midnight.es i solucionarem el problema amb la major brevetat possible.

EN CAP CAS s’ha de comprar una nova entrada, ja que llavors no podrem realitzar la devolució de l’anterior si realment s’ha cobrat. Abans de fer cap operació preguem que comproveu si l’import s’ha cobrat al vostre compte i contacteu amb nosaltres. 

Dirigeix-te a la taquilla principal i ensenya la teva entrada a la persona encarregada del control d’accés. Allà mateix et validaran l’entrada (assegura’t que el codi QR es pot llegir bé) i de seguida podràs entrar a la sala i gaudir de la festa!

Si bé és obligatori portar la teva entrada per presentar-la al control d’accés, no és obligatori portar-la impresa en paper. Pots presentar-la en format digital des del teu mòbil, de fet ho recomanem per estalviar paper. Només t’has de preocupar que el codi QR que hi apareix sigui perfectament visible.

Lamentablement no acceptem devolucions per causes alienes a l’organització. En cas que no pugueu assistir i vulgueu passar la vostra entrada a algú del vostre entorn podeu fer-ho sense problema encara que hi aparegui el vostre nom.
La impossibilitat d’entrar a la sala per no presentar la documentació imprescindible, tant DNI personal com certificat COVID o altres documents necessaris, no és en cap cas motiu per procedir a una devolució.