L’any 2007, el grup edita el seu primer disc oficial, Rebelión en la plaza. Aquest àlbum va ser el que va definir la personalitat de la formació després de dos anys de gira ininterrompuda. El grup es va popularitzar després d’un seguit de cançons sobre el Barça per Ona FM i RAC1. Durant aquest temps, la banda dedica una gran part del seu repertori a les versions, a excepció d’alguns temes propis.
Després de guanyar popularitat, l’any 2012 el grup es torna a tancar per gravar als estudis MusicLan. El nou disc porta per títol Cau la nit i mostra algunes facetes noves, que en aquest cas aposten per introduir una secció de vents en diversos temes, com Festa Major. Un cop acabada la gira La Girada, el grup s’atura durant uns mesos per replantejar el seu full de ruta.
L’any 2014, amb una formació renovada, el grup llença Natura salvatge, un disc ple de temes propis que marcarà l’estil d’aquesta nova etapa. Amb aquest disc giren per escenaris com la primera edició del Clownia, l’Acampada Jove o les Festes de la Mercè.
El 29 de març de 2016 surt a la venda Lluna plena, un treball més madur i que consolida Buhos com un dels grups punters de l’escena mestissa catalana. Van presentar el disc al Clownia la revetlla de Sant Joan i, després de tot un estiu de concerts, a finals d’any van rebre el premi al Disc Català de l’Any de Ràdio 4 i el premi Enderrock al millor videoclip per Barcelona s’il·lumina. Al desembre van fer la cançó de Nadal de TV3 del 2016, titulada Campanes de benvinguda. L’any 2017 van seguir recorrent el país fins a tancar la gira al novembre a la sala Apolo de Barcelona.
Pocs mesos després del final de la gira presenten La gran vida, el tercer treball de la seva segona etapa. El disc mostra una línia més rockera i lletres més reivindicatives, com La trama o La darrera colònia. Poques setmanes després de llançar el disc es van exhaurir les entrades del concert de presentació, a la sala Razzmatazz de Barcelona, i el grup ja ha estat confirmat en festivals com el Viña Rock o l’Acampada Jove. (Música Global, 2018).

  • Data02-02-2019
  • Horari22:00 - 01:30
  • GènereRock/Ska/Reggae/Punk
  • Preu8€ Anticipada - 12€ Taquilla