Política i autorització d’assistència als concerts per a menors d’edat

La Cabra permet l’entrada als concerts als majors de 16 anys. A les persones menors de 18 anys se les marcarà amb una pulsera i hauran d’abandonar la sala un cop finalitzat el concert.

Els menors de 16 anys només podran accedir a la sala acompanyats d’un adult i amb l’autorització signada del seu tutor/a legal. Això significa que l’adult que es fa càrrec del menor no necessàriament ha de ser el seu pare/mare/tutor però sí que aquest ha d’haver-lo autoritzar prèviament a través del mateix formulari. Aquesta autorització la podreu trobar a la taquilla de la sala el dia del concert o bé la podeu descarregar del següent link:

Autorització i declaració de responsabilitat sobre l’assistència de menors a la sala La Cabra

Els Amics de les Arts tornen a Vic

Els Amics de les Arts tornen a Vic per presentar “Un Extrany poder“. Per produir, enregistrar i mesclar aquest nou treball, Els Amics de les Arts han comptat amb Tony Doogan (Escòcia), una de les figures clau per entendre la música pop independent britànica dels darrers vint anys. Amb una trajectòria contrastada a nivell mundial, Doogan ha estat el responsable sonor de bandes com Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne, Teenage Fan Club, Snow Patrol o Super Furry Animals.

El binomi Amics-Doogan ha donat com a resultat un disc descaradament expansiu, ple de cançons que eixamplen la sonoritat del grup sense renunciar a la seva perfectament coneguda identitat. Els Amics mantenen intacte l’estrany poder que els fa ser un grup únic. Destaca la col•laboració de l’OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) en dues de les cançons. El disc ha estat masteritzat a Sterling Sound (NYC) pel llegendari Greg Calbi. El mític enginyer ha treballat en els últims treballs d’artistes com Bob Dylan, Bon Iver o Band of Horses.

Actualment la banda treballa intensament en una posada en escena que permeti plasmar tots el matisos i ampliar l’experiència de l’àlbum en directe. 

ENTRADES A LA VENDA a La Cabra (Vic), La Martulina Divina (Vic) i el Frankfurt Munich (Torelló)